четвер, 14 січня 2016 р.

Як дозволити собі діяти в умовах невизначеності та змін?



1. Єдиний та надійний внесок у життя -  вкладення в здоров’я та освіту.

2. Кожний, хто зустрічається на нашому шляху є Вчителем, адже поради на всі запитання всередині, слід не боятися їх там знаходити під завалами непотребу, чистити та ставити на почесне місце свого життєвого досвіду.

3. Немає сенсу шукати Справу свого життя, важливо знайти власний інструмент, який допоможе впоратися з будь-якою справою. Навіть, якщо маєте в руках мікроскоп, а ви на будмайданчику, не слід ним забивати цвяхи. Адже ви можете винайти нову технологію поєднання матеріалів, а цвяхи довірте тому, хто має молоток.

4. Рухатися вперед заважають застарілі поняття, непотрібні плани та настанови, шаблонні думки, «чужі голоси» в голові, котрі забивають мелодію вашої душі.

 

5. Мистецтво ставити собі запитання дозволить впоратися з глибокими внутрішніми труднощами. За якістю запитань легко прослідувати етапи саморозвитку.

 

6. «Дозволити собі» - дозволити жити тим, що цікаво, дозволяє собі бути незрозумілим, займатися не розумним, орієнтуватися на внутрішні імпульси, мати багато цілей, дати право передумати, дозволити розвиватися та відмовлятися від старого, не підлаштовуватися під ситуацію, а її підлаштовувати під себе.

 

7. Якщо я нічого не розпочну, то так і залишуся – з ідеями, проте без досвіду, результатів та з власними страхами. У разі невдачі, в найгіршому випадку, залишуся без результатів, проте з досвідом та без страху.

 

Успіх – стан, в якому людина розуміє, що вона робить його щасливим, та знає, як це отримати.




Немає коментарів:

Дописати коментар